Участь студентів та викладачів кафедри економічної географії та екологічного менеджменту у “Форумі розвитку громади”

Децентралізаційні процеси в Україні відкрили нові можливості для реалізації проєктів у новостворених об’єднаних територіальних громадах. З успішно реалізованими проєктами та практиками у сфері бізнесу, освіти, туризму в Глибоцькій ОТГ поділилися учасники Форуму розвитку громади (18 листопада 2021 року, платформа ZOOM) в якому взяли участь студенти кафедри економічної географії та екологічного менеджменту, що навчаються за ОП «Менеджмент туристичної індустрії» (спеціальність 073 – Менеджмент), ОП «Географія» (спеціальність 014.07 – Середня освіта (Географія). 

Про успішно реалізовані проєкти в Глибоцькій ОТГ, проблеми проектного менеджменту розповів присутнім Віталій Мостовий – головний спеціаліст відділу організаційної, кадрової роботи та зв’язків з громадськістю у ОТГ. Заступник селищного голови Глибоцької ОТГ з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Зеленівський на прикладі кооперативу «Добрі Газди» (сироварня у с.Михайлівка) розкрив можливості для реалізації підприємницької діяльності, особливості роботи кооперативу. Керівник гуртка Глибоцького центру туризму та краєзнавства, депутат Чагорської сільської ради Олександh Чоботар ознайомив присутніх із особливостями функціонування профільних позашкільних закладів на прикладі Глибоцького центру туризму та краєзнавства.

Під час онлайн-конференції були обговорені питання: запровадження бюджету ініціатив, ухвалення стратегії громади на 2021-2029 роки, вдалого фінансового менеджменту органів місцевого самоврядування, перспектив розвитку освіти та туризму і т. д.

Також, присутнім презентовано регіональною менеджеркою Інною Пашанюк річні результати проєкту "Задай курс владі" в рамках якого було організовано "Форум розвитку громади"  

This entry was posted in Студентське життя. Bookmark the permalink.