Формування професійної компетентності через проведення практичного заняття на базі ресторану «Картотека»

З метою реалізації освітньо-професійної  програми «Менеджмент туристичної індустрії» та впровадження сучасних технологій в освітній процес, набуття практичних навичок здобувачами освіти, викладачі кафедри економічної географії та екологічного менеджменту Валентиною ПІДГІРНОЮ та Володимиром БУРКОЮ  провели  інтегроване практичне заняття по ОК «Облік і аудит в туристичній діяльності» та «ГІС і технології в менеджменті».

16 лютого 2023 року секретами успішного бізнесу та планами на майбутнє зі здобувачами освіти 204 групи ОП «Менеджмент туристичної індустрії» (географічний факультет) Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича  поділилась керівниця ресторану «Картотека» Наталя БУРКА. Під час інтегрованого заняття, пані Наталя розкрила історію створення закладу, на конкретних прикладах продемонструвала особливості використання програми для обліку і автоматизації ресторанів «Poster». Особливо, здобувачів освіти, зацікавив  механізм розрахунку ціни страв через формулу «Food cost», який  використовується у ресторані «Картотека».  Крім того, під час заняття здобувачі обговорили маркетингову політику закладу, систему підбору персоналу та ряд інших питань.

Щиро вдячні керівниці ресторану «Картотека» Наталі БУРЦІ за змістовне, професійне  наповнення заняття, вишукану атмосферу  та надану можливість вдосконалити професійні компетентності  та навички soft-skills майбутнім фахівцях ОП «Менеджмент туристичної індустрії».

 

This entry was posted in Співпраця зі стейкхолдерами. Bookmark the permalink.