Участь в публічних обговореннях законопроекту «Про місцеві референдуми».

12 жовтня 2021 року викладачі та студенти кафедри економічної географії та екологічного менеджменту (ОПП «Менеджмент туристичної індустрії» (спеціальність 073 «Менеджмент», ОПП «Географія» (спеціальність 014.07 «Середня освіта (Географія)») взяли участь у підсумковому публічному обговоренні законопроекту «Про місцеві референдуми» (на онлайн платформі ZOOM). В першій частині заходу доктором філософії в галузі «Право», юрисконсульт «Центру політику-правових реформ» Олександр Марусяк презентував присутнім попередні напрацювання по законопроекту «Про місцеві референдуми», а також акцентував увагу присутніх на наслідках місцевих референдумів для громади.

Під час модерованої дискусії учасниками порушувались теми  відповідальності за невиконання рішень, проблем із призначенням перевиборів парламентом, можливості використання інструменту місцевих референдумів для зміни адміністративних меж та інші питання, що впливають на рівень та якість життя мешканців громади.

Захід організовано на базі Активної громади м.Чернівці (Регіональна координаторка – Пашанюк І.В., комунікаційна координаторка – О.М.Данілова)

This entry was posted in Студентське життя. Bookmark the permalink.