Науковий семінар “Академічна доброчесність: виклики сучасності”

Доброчесність в сучасному цивілізованому світі є тим наріжним каменем, який складає фундамент внутрішньої гармонії людини, стійкість її характеру та послідовність морального образу. Вища освіта через навчання і дослідження фактично скріплює цей фундамент елементами академічної доброчесності, які покликані виховувати інтелектуальну гідність і повагу до різноманіття думок та ідей, реалізуючи тим самим свою соціальну місію.

18 березня 2021 року (четвер) на кафедрі економічної географії та екологічного менеджменту відбувся он-лайн науковий семінар на тему: «Академічна доброчесність: виклики сучасності». Організаторами даного заходу виступили  д.пед.н. Чубрей О.С. та к.е.н. Підгірна В.Н., модератором даного дійства виступив  заступник директора з питань інформаційних технологій Наукової бібліотеки ЧНУ ім. Ю.Федьковича, к.і.н.  Шилюк О. І.

У ході заходу учасники обговорили сучасний стан і перспективи розбудови доброчесної вищої освіти в Україні з позицій запобігання явищам корупції, плагіату, нарощення конструктивного діалогу і довіри між усіма учасниками освітнього процесу.

В цілому науковий семінар був побудований таким чином, щоб  згуртувати зусилля усіх присутніх навколо питань розбудови конкурентної вищої освіти в Україні, базованої на цінностях доброчесності, моралі, довіри і взаємоповаги.

Щиро дякуємо всім за участь у науковому семінарі!

This entry was posted in Без категорії. Bookmark the permalink.