Матеріально-технічна база

Студмістечко та гуртожиток

Наукова бібліотека ЧНУ ім.Ю.Федьковича

База студентських практик ЧНУ "Мигове"

Комп'ютерні класи

Загалом на факультеті 4 комп’ютерні класи, які використовуються здобувачами кафедри економічної географії та екологічного менеджменту. Класи укомплектовані сучасними персональними комп'ютерами та новітнім програмним забезпеченням (Office 365; Arсgis (безстрокова ліцензія), Digitall Qgis, туристичний інфобокс тощо).

 

Історія розвитку матеріально-мехнічної бази

2023 рік

У червні 2023 року географічний факультет ЧНУ отримав від колег з університету Гайсенгейм (Німеччина) 5 комплектів техніки на загальну суму 18 000 євро (5 ноутбуків, 5 дронів, 5 фотокамер, сумки для ноутбуків та дронів, карти пам’яті на 256 ГБ, засоби для догляду за технікою) для роботи над науковими дослідженнями колективу факультету, а саме зйомки туристичних об’єктів. Вартість одного комплекту техніки становить 3600 євро.

У липні 2023 р. від Малої академії наук учнівської молоді отримано на безоплатне користування комп’ютерний клас (10 стаціонарних комп’ютерів; 36 тис.грн.)

Продовжується облаштування бази польових студентських практик "Мигово". Встановлено вікна та вхідні двері у будинку № 2 на суму 47 тис.грн.

2018-2022 рр.

За період 2018 – 2022 рр. факультетом отримано майна на  загальну суму 1 млн.67 тис грн., в тому числі кафедра економічної географії та екологічного менеджменту 117 тис.грн.

З-поміж основних придбань – квадрокоптери, безпровідні метеостанції, погодні модулі, тахсометри, мультимедійні проектори, ноутбуки (234 тис.грн.) та веб-камери, спальники і палатки та інша оргтехніка.