Перемога у дебатному турнірі!

Вітаємо студентів кафедри економічної географії економічної географії та екологічної менеджменту Дениса Золотунця та Іванку Шенішевську (команда «Оптимісти») з перемогою у дебатному турнірі із політичних реформ, що відбувся в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича у рамках співпраці із  ВІ «Активна Громада» від ВГО «Інститут «Республіка». 

Цього разу захід відбувся 18 листопада в онлайн-форматі. У ньому взяли участь 8 команд із 5 факультетів. Студенти дискутували на теми, пов’язані зі змінами в освіті, виборчому законодавстві, місцевому самоврядуванні. У такий креативний спосіб учасники навчаються аргументовано відстоювати власну позицію й водночас поглиблюють знання із заданих питань.

Перемогу здобула команда «Оптимісти» із географічного факультету у складі Золотунця Дениса та Шенішевської Іванни. У грудні вони представлятимуть столицю Буковини на Всеукраїнському рівні. Вітаємо й бажаємо їм удачі!

Довідка. Дебатний турнір відбувся в рамках проєкту «Право вибору», що підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування, наданого Агентством США з Міжнародного Розвитку (USAID).

This entry was posted in Студентське життя. Bookmark the permalink.